Intraglobin | Për mirëqënien tuaj
Intraglobin | Për mirëqënien tuaj

ËSHTË IDEAL PËR

  • Mban nivele të larta përqendrimi dhe vigjilence
  • Ndihmon në mbajtjen normale të qelizave të kuqe të gjakut dhe nivelet e hemoglobinës në gjak
  • Kontribuon në uljen e simptomave të lidhura me stresin
  • Mban nivele të larta përqendrimi dhe vigjilence
  • Ndihmon në mbajtjen normale të qelizave të kuqe të gjakut dhe nivelet e hemoglobinës në gjak
  • Kontribuon në uljen e simptomave të lidhura me stresin
Loading...

INTRAGLOBIN E LËNGËT

Është një formulë e shijshme e hekurit të lëngshëm me viskozitet si të mjaltit me lëndë ushqyese për të ndihmuar në mirëmbajtjen e shëndetit dhe gjallërimit, përfshin folatet që kontribuojnë në uljen e lodhjes dhe këputjes. Ajo siguron një formë organike të kompleksit të citratit të hekurit me një përthithje të përmirësuar duke e bërë atë të butë në stomak, së bashku me vitaminat B dhe mineralet gjurmë, të përzier me mjaltë dhe ekstrakt Malt.

Është një formulë e shijshme e hekurit të lëngshëm me viskozitet si të mjaltit me lëndë ushqyese për të ndihmuar në mirëmbajtjen e shëndetit dhe gjallërimit, përfshin folatet që kontribuojnë në uljen e lodhjes dhe këputjes. Ajo siguron një formë organike të kompleksit të citratit të hekurit me një përthithje të përmirësuar duke e bërë atë të butë në stomak, së bashku me vitaminat B dhe mineralet gjurmë, të përzier me mjaltë dhe ekstrakt Malt.

HEKUR PË JETËN

HEKURI ËSHTË I NEVOJSHËM PËR SHUMË PROCESE DHE I PAZËVËNDËSUSHËM PËR JETËN E NJERIUT

siç është transporti i oksigjenit në qeliza dhe prodhimi i qelizave të kuqe të gjakut. Nëse niveli i hekurit nuk është i mjaftueshëm mund të shkaktojë simptoma të tilla si lodhja dhe marramendje.

Hekuri gjithashtu është i përfshirë në shndërrimin e sheqerit në gjak në energji dhe për këtë është gjithashtu shumë i rëndësishëm për atletët pasi lejon që muskujt të punojnë në maksimumin e tyre. Hekuri është thelbësor për formimin dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar, kështu që luan një rol veçanërisht të rëndësishëm në gratë shtatzëna, fëmijët dhe të moshuarit.

HEKURI ËSHTË I NEVOJSHËM PËR SHUMË PROCESE DHE I PAZËVËNDËSUSHËM PËR JETËN E NJERIUT

siç është transporti i oksigjenit në qeliza dhe prodhimi i qelizave të kuqe të gjakut. Nëse niveli i hekurit nuk është i mjaftueshëm mund të shkaktojë simptoma të tilla si lodhja dhe marramendje.

Hekuri gjithashtu është i përfshirë në shndërrimin e sheqerit në gjak në energji dhe për këtë është gjithashtu shumë i rëndësishëm për atletët pasi lejon që muskujt të punojnë në maksimumin e tyre. Hekuri është thelbësor për formimin dhe funksionimin e duhur të sistemit imunitar, kështu që luan një rol veçanërisht të rëndësishëm në gratë shtatzëna, fëmijët dhe të moshuarit.