Produktet INTRAGLOBIN® këshillohen për

Menaxhimin e gjendjeve
të stresit dhe
pakësimin e riskut
për simptoma të tjera
të lidhura
me stresin

Performancë të qëndrueshme mendore, e dobishme për të mbajtur nivele të larta përqëndrimi dhe vigjilence

Shtesë ushqimore
për fëmijët dhe
të rriturit
me bilanc
të ulët
ushqimor

Shtesë
ushqimore
dhe veprim
rikonstruktiv
për periudhat
pas sëmundjeve

Shtesë
ushqimore
për moshat
në zhvillim
e sipër
fizik

Cilin lloj preferoni? Shurup, kapsula apo bustina me pluhur të tretshëm direkt në gojë?

SHURUP

Suplement ushqimor bazuar në

 • Hekur
 • Minerale
 • Vitaminat
 • Vitaminat e grupit B
 • Zink
 • Aminoacide

100ml / 200ml

KAPSULA

Suplement ushqimor bazuar në

 • Vitaminat B6
 • Acidi folik
 • Vitaminat B12
 • Hekur
 • Zink
 • Bakër

30 kapsula prej 500 mg

BUSTINA ME PLUHUR TË TRETSHËM DIREKT NË GOJË

Suplement ushqimor bazuar në

 • Hekur
 • Minerale
 • Vitaminat
 • Vitaminat e grupit B
 • Zink
 • Aminoacide

Pako 20 ngjitëse